Hyve

Runoilija beautifulmind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pöytä taittuu
painon tarpeesta,
tuntee itsensä,
raukka parka,
raskaaksi.

Ei laskut pöytää turhaan painosta.

Epätoivon hetkenä,
saattaa lysähtää nurkkaan,
antaa laskujen huutaa korville,
kuin Saatana,
huomaa ajattelevansa,
päivää jonka arvo kattaa yli monen euron.

Sulkeutuu piiri, ja korvat kuuroutuvat
sosiaalisuudelle.

Mies puhuu itsestään,
tyytymättömyyden ja abstraktisen onnen hymyn kaare
kasvoillaan.
Miehellä puuttuu toinen jalka.

Saattaa näin huomata
on itsekästä mieltää pöytänsä olevan raskas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot