tyhjä lasi

Runoilija marika84

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä toivoit vain että sua
rakastetaan ja kaivataan.

toisten kautta yritti hän elää omaa minuuttaan
vaan ei tunnetta, kuorta
koskaan valmiiksi saanutkaan.

tyhjä lasi vain pohjalla tilkkanen
sekin oli toisten ja osui
omaan nilkkaan pilkka sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on kyllä tosi hyvä runo. :)

tykkäsin kovasti.

melkoisen upeahko

kun hyvät ajatukset kohtaavat. loksahtavat paikoilleen, syntyy tällasii ihan mielettömiä runoja!

 

Käyttäjän kaikki runot