Vaniljakahvin tuoksuiset hiuksesi
Suihkunkostea pehmeä ihosi
Samoin kuin samettiset huulesi
Vedellä valetut
Kaunis muisto minulle vain jäi
Tuoksusi jäi tänne leijumaan
Silmät kiinni laitan ja nuuhkaisen
Kyynel silmäkulmassa huokaisen
Satiinipeiton jätit jälkeesi
Siihen tuoksusi tartutit
Tyynyliinan satiinisen
Yöksi viereeni laitan
Selite:
10.10.2010.. Klo 20.30-20.37...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi