niin eräänä päivänä kaikki mureni

Runoilija DeadLetters

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 12:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I've had/ hard times
trying to brake me down/
hard times over again/
hard times trying to get
me down/ I will survive,
I'll survive bacause of
your love..."

L-60º:n "Hard Times" kertoo lyhyesti sen, mitä ite en osaa itestäni sanoa.
 

niin eräänä päivänä kaikki mureni
kaikki mihin hän uskoi
kaikki mihin hän luotti

niin eräänä päivänä kaikki mureni
elämänsä rakkaus
elämänsä tarkoitus

niin eräänä päivänä kaikki mureni
se intohimoinen rakkaus
se lämmin läheisyys

niin eräänä päivänä kaikki mureni
syntyi suolaa itkevä vuori
syntyi ikuisesti vuolas puro

Selite: 
16.9.2010... Klo 22.50-22.53
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot