Kuinka minä tunnenkaan sinun tuskasi
koska se on myös minun kohtaloni
ja ne molemmat revityt puoleni
haluaisivat niin kipeästi olla siellä
siellä missä ikinä sinäkin olet
tai minne sinäkin kaipaat
sinne, missä meistä tuli me
ja missä sitä ikuisesti olemme
mutta kumpikaan puoleni ei ole siellä
näinkö koskaan enää onkaan
etkä ole sinäkään, rakkain ystäväni
vaikka sinut sinne kuinka kirjoittaisin
ja näinkö meistäkään enää voidaan saada
kokonaisia, tunnekuviemme kaltaisia
sellaisia, jollaisina me toisemme näemme
tai ainakin minä näen sinut
kauneimpana, läpikotaisin hyvänä
juuri sellaisena kuin sinun kuuluukin olla
niin täydellisenä omana itsenäsi
tarkoitettuna osana minua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut