-

Runoilija Sussi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kasvatin siivet selkääni, jotta voisin lentää pakoon maailmalta"
 

Tyhjä keinu, jota ainoastaan tuuli riepottelee edes takaisin,
tyhjät pihat, vain lehdet lentelevät ympäriinsä.
Ei ristinsielua missään,
ei kuulu nauru,
ei kuulu juoksevien askelten ääntä.

Aurinko on jo laskenut,
tuuli on jo lakannut puhaltamasta.
On ihan tyyntä,
ja hiljaista.

Yksin kivellä istuu pieni tyttö,
nalle kädessänsä,
odottamassa auringon nousua,
ei ole paikkaa minne mennä,
ei ole suojaa pään ylle.

Kylmä jo poskia hivelee,
hiipii hiljalleen.
Ei ole kukaan pitämässä kädestä,
ei ole kukaan edes lähellä.

Yksin istuu taas yön yli,
toivoen parasta,
jospa säilyisi tämän yön elossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä iskee voimalla minuun!

tämä iskee voimalla minuun!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sussi Nimetön 28.12.2011 0 Runo
Sussi Kukansiemen 4.8.2009 0 Runo
Sussi Sumu 12.12.2008 2 Runo
Sussi Kauan sitten 23.6.2008 1 Runo
Sussi Keskellä tyhjyyttä 23.6.2008 2 Runo
Sussi Omenapuu 22.5.2008 4 Runo
Sussi Unohdettu 15.5.2008 5 Runo
Sussi - 16.4.2008 2 Runo
Sussi Et palaa, tiedän sen 14.4.2008 2 Runo
Sussi Meren pohjassa 14.4.2008 2 Runo