Et palaa, tiedän sen

Runoilija Sussi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kasvatin siivet selkääni, jotta voisin lentää pakoon maailmalta"
 

Istun yksin huoneeni nurkassa,
kyynelehtien,
muistojen riepottamana.

Aurinko nousee ja laskee yhä uudelleen,
mutta sinä et koskaan enää tule takaisin,

Selite: 
ei kuvaa mua =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava =) Se voisi kuvailla vaikkapa minua..

Koskettava =) Se voisi kuvailla vaikkapa minua..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sussi Nimetön 28.12.2011 0 Runo
Sussi Kukansiemen 4.8.2009 0 Runo
Sussi Sumu 12.12.2008 2 Runo
Sussi Kauan sitten 23.6.2008 1 Runo
Sussi Keskellä tyhjyyttä 23.6.2008 2 Runo
Sussi Omenapuu 22.5.2008 4 Runo
Sussi Unohdettu 15.5.2008 5 Runo
Sussi - 16.4.2008 2 Runo
Sussi Et palaa, tiedän sen 14.4.2008 2 Runo
Sussi Meren pohjassa 14.4.2008 2 Runo