Meren pohjassa

Runoilija Sussi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kasvatin siivet selkääni, jotta voisin lentää pakoon maailmalta"
 

Kevät teki tuloaan,
pitkän talven masennus,
suli yltäni,
pitkänä talvi viittana.

Aurinko lämmitti hehkuvasti poskiani,
mutta kukaan ei lämmittänyt sydäntäni.

Rakkaudella oli kauan kauan sitten,
jotain merkitystä minullekkin,
mutta se oli pudonnut jäihin,
kuin varomaton pieni lapsi,
iäksi menetetty,
pois kuollut.

Jäätynyt kauttaaltaan,
niin nihkeä, ettei se liiku lainkaan,

Makaa pohjassa meren,
kuollut rakkaus,

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja vertauskuvia. kaunis runo vaikka onki surullinen.

Hienoja vertauskuvia. kaunis runo vaikka onki surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sussi Nimetön 28.12.2011 0 Runo
Sussi Kukansiemen 4.8.2009 0 Runo
Sussi Sumu 12.12.2008 2 Runo
Sussi Kauan sitten 23.6.2008 1 Runo
Sussi Keskellä tyhjyyttä 23.6.2008 2 Runo
Sussi Omenapuu 22.5.2008 4 Runo
Sussi Unohdettu 15.5.2008 5 Runo
Sussi - 16.4.2008 2 Runo
Sussi Et palaa, tiedän sen 14.4.2008 2 Runo
Sussi Meren pohjassa 14.4.2008 2 Runo