13.12.2011

Runoilija Ampumahaava

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.9.2011
Viimeksi paikalla: 29.1.2020 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja luonnon helmasta, kaupungin keskeltä.
 

Mustaa jäätä,
Likaista lunta.
Koiran säätä,
Katkonaista unta.

Taivas sylkee jalkarättejä,
Kasvonpiirteitäni nuolee.
Lähtiessään varmasti nättejä,
Maahan osuessaan kuolee.

Joulun valot ikkunoita valaisee,
Pimeyttä vastaan taistelee.
Tumma taivas valot nielaisee,
Kuolemankidallaan maistelee.

Asemalaiturilla sateenvarjomeri,
Värit aaltojen mustuuteen hukkuvat.
Jokaisen ajatuksissa paikka on eri,
Varjojen alla ihmiset nukkuvat.

Sataisipa huomenna lunta,
Kietoisi neitseelliseen vaippaan.
Pimeydeltä pelastuisi ihmiskunta,
Valoa täällä mä kaipaan.

Selite: 
Musta joulukuu masentaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin runosta. hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot