K-kaupasta kuolemaan

Runoilija Ampumahaava

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.9.2011
Viimeksi paikalla: 29.1.2020 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja luonnon helmasta, kaupungin keskeltä.
 

Kiroilee

kloppi känninen
kuistilla kaupan
kaatosateelta karussa.

Kutsuu

kassa kaupan
kytän klopin
kotiin kuljettamaan.

Karkottaa

kyttä klopin
kovakouraisesti
kauas katajikkoon.

Kiiruhtaa

kloppi kookkaan
kuusen kainalon
kosteaan katveeseen.

Kulauttaa

kloppi kurkkuunsa
kähvelletyn kossun
kerralla kokonaan.

Kuukahtaa

kloppi koditon
kossupullo kädessä
kuusen katveeseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nykyisen yhteiskuntamme rappio hyvin kiteytettynä

Surullista. :(
Mutta kiva idea aloittaa kaikki k:lla. Toi jotain lorumaista tähän, vaikkei aihe lorua liippaa.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot