Taivas valkenee

Runoilija siljapäivi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.3.2014
Viimeksi paikalla: 1.12.2019 13:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runokirjani Rannalla Tuulee,  Sydämeni laulu ja Oman elämänsä prinsessa on julkaissut Mediapinta, kirjoja voi tilata sen verkkosivuilta tai muista verkkokirjakaupoista
Suosittelen:
 
Yö yöltä taivas valkenee,
päivä päivältä kevät lähenee.
 
Minä eksyin unissani
rantaan sumuiseen.
Vain öinen tuuli kuiskaili
korvaan  kohmeiseen.
Otin askeleen lähemmäs
kuullakseni selvemmin:
 
huomenna,
onhan kaikki paremmin?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Talven pakkanen paukkuu edelleen,
mutta Kevät tulee - se tulee!

Runossa tiivis tunnelma, pidän tosi paljon.
kiitos paljon

Haikeaa kerrontaa,pidän.

Haikeus on toinen kotimme, kiitos
Soi kauniisti askeltaen,
avautuvaa toiveikkuutta,

Hienosti ensin luo maiseman valmistaen kerontaa.
Ja minä kiitän!
 
Hiljentää kuuntelemaan, onhan? :)
On, on...kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot