Rakkauden tunne

Runoilija Peregrino

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaani sua kaipaan
mua kova ikävä vaivaa
katson tähtiin taivaan
astun unelmien laivaan

huomenna näemme jälleen
sinun tuoksusi aistin
ihosi pehmeän tunnen
huuliisi pehmeisiin yhdyn

Viel matkaa on aamuun
aamusta iltaan hetkinen
siel rakas ♥ me koemme
yhdessä rakkauden tunteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot