Rakkauden ristiretki

Runoilija Peregrino

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olimme molemmat jo nähneet
useita matkoja jo astelleet
niillä hetkiä monia kokeneet
osa ihania osa vain kokemuksia

Muistan vielä sen hetken
kun katseemme hetkeksi yhtyi
pienen hetkisen vain
katsoimme toistemme sieluun

Tuo yhteinen hetkemme pieni
saattoi sielumme yhteen
minulla tunne on vahva
olet minulle rakkain >3

Tästä matkamme jatkuu
kuka tietää viel minne
kenties tämä on se
suuri rakkauden ristiretki

Buen camino mi amor <3

Selite: 
Herkkänä hetkenä sielun syövereistä sinkosi :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot