Särkynyt sydämeni

Runoilija Starlight of the Sun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IMAGINE
 

Nostin maasta sydämen
Niin pienen ja hentoisen
Viereltäni poimin sen
Särkyneen sydämen

Kannoin sitä, murtunutta
Kahteen osaan haljennutta

Kotiin vein sen sydämen
Etsin paikan hiljaisen
Otin tyynyn pehmoisen
Sille minä laskin sen
Särkyneen sydämen

Katsoin sitä, murtunutta
Kahteen osaan haljennutta

Rinnalleni painoin käden
Löysin tyhjän kohdan sen
Sydäntäni tunne en
Pelkän tuskan pistoksen

Hellin sitä, murtunutta
Kahteen osaan haljennutta

Muistin sydämen pudonneen
Syvään hankeen uponneen
Paikkansa löysi hiljalleen
Ja alkoi sykkiä uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot