Nimetön

Runoilija Starlight of the Sun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IMAGINE
 

Se oli uskomatonta
Haurasta toiveunta
Niin toivotonta
Se oli onnetonta
Turhaa ja aivotonta

Päivät äkkiä kuluivat
Yöt ohitse liukuivat
Ystävät unohtuivat
Koska he rakastivat

He kaksi olimme me
Omassa maailmassamme
Elimme unelmissamme
Muut hylkäsimme
Me riitelimme ja sovimme
Uudestaan rakastuimme

En sinua tavannut
En koskaan halannut
Enkä sinulle puhunut
Vaikka olisin halunnut
Se ei onnistunut

Selite: 
Epätoivoinen rustaus Ilman päätä tai häntää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm...Mietin tätä pitkään. Tässä on jotain sellasta ääw miten sen sanoisin. Paljon ajatuksia, selviä tunteen vangitsemisia. Semmosta mielenkiintosuutta. Kokonaisuudessaan kaunis :)
PS. Toivon että ymmärsit edes jotain mitä yritin sanoa.

Hmm...Mietin tätä pitkään. Tässä on jotain sellasta ääw miten sen sanoisin. Paljon ajatuksia, selviä tunteen vangitsemisia. Semmosta mielenkiintosuutta. Kokonaisuudessaan kaunis :)
PS. Toivon että ymmärsit edes jotain mitä yritin sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot