Kaksikymmentä lasta

Runoilija Starlight of the Sun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IMAGINE
 

Tapasi kerran
kaksikymmentä lasta
Se saattoi johtua
kohtalosta, sillä
nuo kaksikymmentä lasta
Kasvoivat yhdessä
viisi vuotta niin kaunista

He näkivät elämää yhdessä
nuo kaksikymmentä lasta
He nauroivat kun tuntui siltä
Kun pelotti elämä
sai yhdessä itkeä

Eron hetkellä
näemme kaksikymmentä
melkein aikuista
näemme ystävyyttä ikuista
jota mikään ei korvaa
eikä sitä koskaan unohda

Ystävät, te kaksikymmentä lasta
on tie kuljettu loppuun
Yhteinen aikamme alkoi vasta
Se on ohi nyt
On aika hyvästellä

Kiitos rakkaudesta
kiitos kaikesta

Kiitos, te kaksikymmentä lasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot