Suudelma

Runoilija rockriq

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etsin sinua seasta ihmisten.
Ja lopulta löydän sen.

Hymysi.

Se aukeaa kuin kuu
pilvien takaa,
syttyy silmiesi tähdet.
Melkein hiljaa voi niiden
kuulla sanovan blig!

keinut luokseni. Silmämme,
ei, ei, ne eivät enää muita
nää. Sun tuoksus on jo
lähelläin.

Suudelma.

Kun annan sen sinulle
jota rakastan.
Kun huulet ovat
tuuman päässä toisistaan.
Vetävät puoleensa kuin
magneetit.

Se on jokin hedelmä
joka kasvaa näkymättömässä
maassa;)

Selite: 
Kertoileepi juna-asemalla tapaamisesta:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot