keskeneräistä räbäytystä jou

Runoilija Tijuana

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 12.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

virran mukana kaupungin ruuhkassa
ajelehtii kala luotijunassa
ei pysty hengittää ja ui suu auki
pienen kalan kerkes rengittää hauki

Pienil eväil ilman tiilii
yrittää kasaa Mazlowin pyram(i)idii
mut rakenna mulle toi palatsi eka

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot