Laiha saalis

Runoilija tähtisydäntikku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2011
Viimeksi paikalla: 21.4.2023 21:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*
*
*
*
*
*
*

Tiinalle suurkiitos !!  
 
Rillutteli torilla ravintolan Elli
Helli, hii haa, isoa kyttyrä selkää
Elokuinen ilta-aurinko
No mutta..jopas vain
Lirkutteli taas, ihan liikaa
Tullutkaan kuin puolen kiloa
Pilalle mennyttä siikaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina niin mukavan ilahduttavia nämä Sinun runosi :) 
 

Käyttäjän kaikki runot