Nimetön

Runoilija 846020e74d6767872595515ccbc36055

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2011
Viimeksi paikalla: 31.12.2018 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos et usko että keijuja on

Et silloin niitä nää
Ja pihassa oleva kivi voi olla jättiläisen pää

Jos uskot niin

Se mahdollista on
Sillä kaikki mahdollista on
 

Kuinka voisin olla läsnä tässä hetkessä
mieleni levollisena
nauttia hetkistä tässä ja nyt

kun puolet minusta on menneisyydessä
ja huolehdin jo tulevasta

olen ripoteltuna kaikkialle
menneisyyteen, tulevaisuuteen ja johonkin siihen välille

eikä yksikään suunta tunnu hyvältä
eikä yksikään suunta anna minulle rauhaa

Tahdon pysähtyä hetkeen
kuunnella hiljaisuutta
tai jonkun toisen sydämen ääniä

mitä tahansa muuta kuin oman sydämeni ääniä
liian kiihtyneitä ja kivuliaita

ja mitä tahansa muuta kuin omia ajatuksiani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot