Rakkautta - ja aukko muurissa

Runoilija forever

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You said "nothing's everlasting"..
 

En voinut uskoa,
että tarinamme oli oikeasti alkamassa.
En uskonut edes
niihin pieniin hymyihin
tai niihin katseisiin,
jotka muistan yhä edelleen.

Ei vaadittu kuin silmänräpäys,
tuosta kaikesta tietämättömyydestä,
kun olitkin jo löytänyt tiesi sydämeeni.
Teit aukon muuriini, jonka vuosia sitten rakensin
uusien kolhujen varalta, samalla kun päätin,
etten enää koskaan rakastuisi.
Kuin ihmeen kaupalla sait kuitenkin minut rakastumaan,
ja vieläpä helposti.
Minulla on nyt sinut, sinulla minut
ja paikka sydämessäni.
Ja sen paikan saat aina pitää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot