Maailmanmatkaaja

Runoilija forever

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You said "nothing's everlasting"..
 

Tällä planeetalla,
pieni poika taivaltaa,
unohtaa kuinka,
äiti hälle sanoikaan

"Älä koskaan pikku poika,
lähde kauas yksinään.
Matkalla on paljon noita
vaaroja, ei ystävää."

Pieni totellut ei häntä,
matkaan lähti aamulla.
Tahtoi nähdä silmillänsä,
suuren, kauniin maailman.

Poika kiersi maata, merta,
patikoi ja purjehti.
Vaaran koki monet kerrat,
kunnes vihdoin hidasti.

Elämää jo takana,
ei pieni enää milloinkaan.
Mies kannon nokalla
kuiskaa vielä sielustaan.

Voi äiti, kuinka
olitkaan nin oikeessa.
Ei ilman vaaraa,
matkaa olemassakaan.

"Älä koskaan pikku poika,
lähde kauas yksinään.
Matkalla on paljon noita,
vaaroja, ei ystävää."

Totellut ei äitiään,
nousee vielä jaloilleen.
Jaksaa yhä ihan vähän,
kunnes matkaa taivaaseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot