Nimetön

Runoilija Suivi

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei keksi
 

sanoin: rakastavani sinua,
hämmennyit ja olit hiljaa,
lähdimme pois,
eri suuntiin,
mietin vain mitä mietit.
Sitten kuulin äänen pienen ja lyhyen,
Sain viestin se oli sinulta.
Luin sen,
Vain vähän sanoja,
vain vähän aikaa,
mutta tämän luettuani,
tiesin,
minä tiesin sen,
että olisin onnellinen pitkän aikaa
en itkisi
en surisi.
Nyt olin onnellinen,
Olin tyytyväinen,
olin kerrankin voittanut pelkoni,
uskaltanut sanoa sinulle sen,
mikä pitikin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wautsi! tää kosketti ja syvästi,
tuli mieleen eräs ihminen
kiitos tästä.
kaunista :)

Ehkä vähän hassusti muotoiltu, mutta viesti on selvä, ja tykkään siitä :)

 

Käyttäjän kaikki runot