mitä mietit?

Runoilija Suivi

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei keksi
 

Odotan sinua,
olemme sopineet näkevämme täällä.
Kestää vartti,
toinenkin.
Sitten tulet.
lähdemme kävelemään.
Mietin sinua, sinä mietit muuta
haluaisin tietää,
oi haluaisn niin kovasti tietää mitä, mitä sinä mietit. onko se tärkeämpää kuin minä
onko?
sen minä haluan tietää
sillä et puhu minulle nyt
olet vain omissa ajatuksissasi
mutta kerro,
kerro minulle mitä mietit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot