Se kaipaa kuritusta

Runoilija suklaablondi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kypsä sinkku, elämännälkäinen, utelias, sosiaalinen erakko...
Aikuiset lapset, pienet lapsenlapset, koira...
Aina oon tykänny runoista ja runoilusta...
Viettänyt matkalaukkuelämää mutta nyt oon tyytyväinen tähän omaan pikku kylääni
Mottoni; ota iisisti, hermostuminen ei auta mitään... Harrastukseni mm. teidän runojenne lukeminen, jos ja kun kommentoin en tee sitä vastapalvelus mielessä. (Kiljun kuitenkin ilosta kun kommnettia saapuu...)
 

Annetaan akalle nyrkkiä vaan
kun ei se suostu uskomaan
että minä olen se joka täällä määrää
ja akka tietenkin keittiössä häärää.

Äsken se ruinas vaatteita suotta
vaikka siitä ei ole vielä viittä vuotta
kun ostin sille tennarit ja verkkarin
ja ihan ehjänä ovat vielä kummatkin.

Nyt sen vielä pitaäis päästä töihin
vaikka ei ole antanut moniin öihin
sitten varmaan se ei jaksaisi ollenkaan
hoitaa vaimon öisiä toimiaan.

Pitäis kai tehdä yksi lapsi lisää
niin se aattelis taas perhettä ja isää
mutta kun se hommas sen kierukan
niin milläs sen paksuksi toimitan?

Sillä taitaa olla kiikarissa joku muu
kun se väliin niin kummasti innostuu
ja alkaa lauluja laulelemaan
muka lasten kansssa tanssimaan.

Ei kyllä se tarttee nyt kuritusta
eikä mitään lemmen luritusta
muuten se ihan villiintyy
ja huonosta kurista löytyy syy!

Näin mietti mies urhea ja suuri
otti muutaman kaljan ja silloin juuri
huomas vaimo ja lapset on lähteneet
mihin lie ilman lupaa karanneet?

Selite: 
joo, yhen sortin rakkautta tämäkin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on leikillinen, muta todella vahva runo

Vakavaa asiaa, huumoria ja ironiaa. Pikkutyöstöllä tulisi laulettava balladi. HYVÄ.

tämä oli hauska ja voisi olla tottakin♥

Siinäpä taas yksi mies nuijan kanssa luolassa,
ei ole edistynyt kivikaudelta ensinkään.
Ja näitä riittää, varjelkoon tielleni astumasta,
sais siitä samaisesta nuijasta *virn*
Koskettavan todellista sanomaa runossasi!
*Kiittää*

 

Käyttäjän kaikki runot