En tiennyt että satutin

Runoilija suklaablondi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kypsä sinkku, elämännälkäinen, utelias, sosiaalinen erakko...
Aikuiset lapset, pienet lapsenlapset, koira...
Aina oon tykänny runoista ja runoilusta...
Viettänyt matkalaukkuelämää mutta nyt oon tyytyväinen tähän omaan pikku kylääni
Mottoni; ota iisisti, hermostuminen ei auta mitään... Harrastukseni mm. teidän runojenne lukeminen, jos ja kun kommentoin en tee sitä vastapalvelus mielessä. (Kiljun kuitenkin ilosta kun kommnettia saapuu...)
 

Tulin torjutuksi kun syliä tahdoin
loukkaannuin, minkäs sille mahdoin
tuntui pahalta olo, olin yksin niin
että melkein purskahdin kyyneliin.

Olen itse torjunut kertaa niin monta
se on ollut melko ajattelematonta
enkä tiennyt että se voisi niin satuttaa
että yksin vain haluaa murjottaa.

On mulle sallittu kaikenlainen käytös
jos loukkaanut, luulen että se on vain näytös
täytyishän sun sentään ymmärtää
että kolottaa, särkee, väsyttää.

Miks itse sitten en ymmärtänyt
että sinä olit liian väsynyt
ehkä siksi ettei ennen ole kielltänyt kukaan
vaan aina lähtenyt iloiten mukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot