Alkupala

Runoilija kalevatar

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halusin sut ilman alkupalaa, pelkkää persikkaa,
katse sinuun. Maailman on persikkainen, olet peto
minä työläs, orjasi, jalkojesi suojelija, sanojesi imijä.
Rakastajasi ehdoton apukokki rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot