taistelu

Runoilija ramid

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.7.2016 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.3.1989

En välttämättä osaa kirjoittaa runoja, mutta kirjoitan ajatuksista, kokemuksista ja tuntemuksista.


Älä elä elämää elämisen vuoksi — nauti ja huomaa sitten eläväsi omaa elämääsi.
 

Suuri se voima,
joka pakottaa taistelemaan.

Mahtava se syy,
joka saa jatkamaan.

Uupumaton se soturi,
joka periaatteestaan taistelee.

Vaan ken uhraa
vuoksi rakkauden, se
voittajana jatkaa eteenpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot