karkaava elämä

Runoilija ramid

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007
Viimeksi paikalla: 27.7.2016 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.3.1989

En välttämättä osaa kirjoittaa runoja, mutta kirjoitan ajatuksista, kokemuksista ja tuntemuksista.


Älä elä elämää elämisen vuoksi — nauti ja huomaa sitten eläväsi omaa elämääsi.
 

Mitä enemmän vanhenee
ja karttaa ikää, niin sitä nopeammin aika kuluu.

Joskus herään kysymykseen,
voiko elämä olla oikeasti näin helppoa?

Voiko kaikki se tuska olla olematta
ja silti olla elossa?

Eikö elämä olekaan jatkuvaa kärsimystä
ja sellaisista selviytymistä?

Ei, se vain oli ollut.

Elämäni ensimmäisen puolikkaan.
Toinen puolikas menikin siitä irtipääsemiseen.

Elämä alkaa kohta.

Ja jälleen todistettuna.

Kukaan ei ole niin eksyksissä,
etteikö sieltä löytyisi tietä ulos.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot