mut mun on mentävä

Runoilija Hävinnyt

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastin ennen elämää... Nyt en enää tiedä mitä teen.
 

Rakkaani,
tiedät et sä oot ainoo,
jonka haluun.

tiedät et oot ainoo,
jota näin koskaan rakastan.

Tiedän,
sua satutan,
mut mun on mentävä,
muuten liikaa suhun tarraudun.

Rakkaani,
tiedät, tää ei ollut leikkii,
meitä unohtaa en voi.

tiedät, suunta ei ollut oikee,
molemmat toisiaan pidättää.

Tiedän,
sut murskaan,
mut mun on mentävä,
muuten sua vaan enemmän satutan.

Selite: 
Rakkaus...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot