Nimetön

Runoilija Hävinnyt

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastin ennen elämää... Nyt en enää tiedä mitä teen.
 

Ihan kuin
et tietäs miten sattuu,
kun katsot ohi
kuin mua ei ois.

Syytät mua,
enkä tänään tehnyt mitään väärää
Syyttäisin sua,
mut se ei auttais mitään vihaan

Vihaava katseesi;
sen ehkä kestäisin
Mut näkemätön katse;
saa mut rukoilemaan pois

Syytät mua,
syyttäisin sua...?
mut mikään ei enää auta...
Pelasta tältä tuskaisalta maailmalta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot