Tule takaisin, kaipaan sinua

Runoilija Hävinnyt

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastin ennen elämää... Nyt en enää tiedä mitä teen.
 

Ystäväni
ylitse muiden olet tärkeä.
Katso minua,
minä rakastan sinua!

Joskus kaikki jaettiin,
toisiltamme tukea haettiin.
mitä meille tapahtunut on?
Tule takaisin,
kaipaukseni on loppumaton

näetkö,
mikä on muuttunut?
Oletko bestikseni minulle suuttunut?

ennen oli
sinä ja minä.
Nyt ollaan vain
me kaksi erikseen.

Joskus kaikki jaettiin,
toisiltamme tukea haettiin.
Mitä meille tapahtunut on?
Tule takaisin, PYYDÄN!
kaipaukseni on loppumaton.

Selite: 
Ystävän menetys on tuskallinen kokemus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot