Huoneessa

Runoilija Mielitekoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka toimii rakkaudesta on oikeassa, vaikka ei oikeutta saisikaan.
 

Huone
niin tavallinen
valkoisine ovineen
ja itäänpäin katsovat ikkunat
sänkykin on
natiseva suorakaidekuvio
kirjoituspöydällä vihko
mummon vanha radio
ja itsekudotut villasukat tuolin nojalla

tuo huone
on minun lempipaikkani
koska sieltä
löydän sinut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva, kuvaileva runo. loppu on ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot