hyvistä miehistä ja muista satuolennoista

Runoilija Saro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuluneita tunteja
tyhjillä kasvoilla

ja putoat taas
 

itken elokuvissa
etteivät kliseet menisi rikki
ja jotta voisit pitää minua
liiankin tyypillisenä naisena

enkä koskaan suostu lopettamaan
naisellisen liioiteltua draamaa
jota oikeasti näkee vain
kuvaruudun väärältä puolelta

eikä minun tarvitsekaan
sillä uskon taas lapsenomaisesti
hammaskeijuun
joulupukkiin
ja hyviin miehiin

tiedän tehneeni
usein väärin tai liian oikein
mutta silti
minulla on harvoin
anteeksipyydettävää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot