sigh

Runoilija Saro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuluneita tunteja
tyhjillä kasvoilla

ja putoat taas
 

vihaan sitä
kun keuhkojeni kapasiteetti
on rajallinen

en voi huokaista

tarpeeksi syvään

nähdessäni sinut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä sai hymyilemään ja huokaisemaan syvään : )

 

Käyttäjän kaikki runot