Tonttu-Ukko

Runoilija minsku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ujo ja hiljainen,en ole paljon raapustanu runoja tai en oikeestaan ollenkaan,mutta nyt vois koittaa jos jtn tulis mieleen.
 

Tonttu-ukko,
Hiipii ikkunasi alle.
Koputtaa koputtaa,
mitään ei kuulu.

Lapset,
Nukkumassa on,
Kroohpyyh kroohpyyh,
Vanhemmat hereillä.

Tonttu-ukko,
kurkistaa ikkunasta,
Pyyhkii pyyhkii,
että näkisi paremmin.

Koira,
huomaa tontun,
Räksyttää räksyttää,
Tonttu piiloon menee.

Tonttu-ukko,
lähtee menemään,
kip kop kip kop,
Hän poissa on.

Selite: 
Jouluista runoa peliin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Juu, niin on hyvä muistaa tonttujakin, ne ahkerasti häärii!!

 

Käyttäjän kaikki runot