Kivunkipinä

Runoilija minsku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ujo ja hiljainen,en ole paljon raapustanu runoja tai en oikeestaan ollenkaan,mutta nyt vois koittaa jos jtn tulis mieleen.
 

Silloin hiljaisena iltana,
kävelit kohti rantaa,
tapaamaan minua.

Kun kohtasimme,
hymyilit iloisesti ja nauraen,
kasvomme kohtasivat.

Suutelit niin hyvin,
etten sinua meinannut päästää irti,
mutta pakko se oli.

Sinut nähdä saan vielä joskus,toivottavasti.

Selite: 
ei liity mitenkään minuun,keksin vain :)
Kategoria: 
 

Kommentit

oiiii ihana tää on jotenki nii ihana, voin samaistua tähä runoon.

 

Käyttäjän kaikki runot