vapauteen

Runoilija sibylla

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

parempi nauraa tyhjästäki, ku murehtia kaikkea
 

Piilossa hämärän nurmikon,
tämä marssimme taas yön jatkuva on,
me hiivimme hiljaa ja suhisten,
soi kostea vihreä niityn sen..

Eespäin me marssimme hiljalleen,
vankasti uskomme toiveeseen,
joka jokaisen mielessä kaikuu ja soi,
tämä elomme vapaa jo
olla voi!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sibylla vastaväite 22.3.2011 1 Runo
sibylla vapauteen 29.1.2011 0 Runo
sibylla Keiju 23.1.2011 2 Runo
sibylla tuli 23.1.2011 1 Runo
sibylla ihmetys 23.1.2011 0 Runo
sibylla mitä 23.1.2011 0 Runo
sibylla menninkäinen 23.1.2011 1 Runo