Mist

Runoilija reittiopas89

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"It loved to happen"
 

En kirjoita romaaniani koska minua alkoi väsyttää tai siis on väsyttänyt koko päivän. Tein sopimuksen itseni kanssa etten nukkuisi päiväunia koska ne ovat katkos päivän luonnolliseen kulkuun ja lyhyistä päiväunista tulee tunne kuin olisi liotettu rasvassa. Mutta nukuin viime yönä 4 h ja sitä edellisenä 5 h. Ja pitkistä unista tulee ahdistunut olo jota en osaa selittää ja jonka ajattelisi vanhempana menneen ohi mutta ei mene, koko loppupäivän ahdistunut olo. Ja pitkistä unista menee myös yöunet pois.

Mutta nyt haluaisin nukkua päiväunet koska en pysty keskittymään mihinkään.

Kuulemma itsekontrolli kestää koko eliniän samankaltaisena ellei tee kokonaisvaltaisia muutoksia temperamenttiin tai elämänasenteeseen, tämän vuoksi esim. riippuvuudet syntyvät yleensä nuorella iällä and I really want to sleep.

Selite: 
Kirjoitettu 4 minuutissa + muokkaus 0,5 min lisäsin kappaleiden loppuihin pisteet ja otin pois rasvaliotuksen jälkeisen lauseen ("vähän sen tyyppinen tunne") + muokkaus 0,5 min ("tai sen tyyppiseen" vikassa kappaleessa -> "elämänasenteeseen") + muokkaus 0,5 min ("että on liotettu" -> "kuin olisi liotettu") Yht. 5,5 min
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot