Karhu ja susi

Runoilija puuvillahanhi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karhu on sisimmässään syvä ja arvoituksellinen

On aamu
ja sudella suden nälkä

Illalla
lempeä on kylläinen susi.

Karhea, villi ja vahva.

Selite: 
Kerron veljistäni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot