Selina

Runoilija janscu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

puhun sinusta aina
joten pitäisi kai sanoa jotain

edes että hei tyttö,
saanko suudella sinua
(hyvästiksi) koska
olet niin hemmetin nätti
tai jotain siihen suuntaan
mutta kun promilletkaan eivät riitä

kerran purit huuleni mustelmille
ja minä kerron kaikille
että en osaa rakastaa ketään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minullle tässä on miehinen rakkaus hyvin kuvattu, huulet mustelmilla.

 

Käyttäjän kaikki runot