F41.2

Runoilija janscu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sisältä kuollut
ja olen niin
kuin en olisikaan
ilman huolia
ilman toivoa
silti peläten myös
sitä mitä ei tarvitsisi

ja ne kysyvät vain
että oletko meinannut
hankkia kesätöitä

ettekö te ymmärrä
että elämä tappaa?

Selite: 
antakaa mun olla
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot