10.05.2013

Runoilija janscu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiennyt olen koko ajan
sinun vielä lähtevän
ehkä piankin
siihen vaan valmis ollut en

anteeksi äiti
etten ollut mikään
maailman paras tytär
ja kiitos että rakastit
silloinkin kuin minä en

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot