loppukesän ensimmäinen päivä

Runoilija kristallinen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.2.2016 23:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään koivut ovat erilaisia
ei viherrä samoin kuin eilen
tänään mansikat ovat erilaisia
ei maistu samoin kuin eilen

tämä päivä on erilainen
ei samanlainen kuin eilen
tänään aurinko on erilainen
ei paista samoin kuin eilen

tänään on loppukesän ensimmäinen päivä
pääskysiä oli vähemmän kuin eilen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oliko eilinen siis parempi vai huominen? :)

 

Käyttäjän kaikki runot