Erikoisinta kirjoittamisessa

Runoilija kristallinen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 18.4.2007
Viimeksi paikalla: 17.2.2016 23:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Erikoisinta kirjoittamisessa on se,
että vaikka voisit
kirjoittaa
suoraan Wordin uuteen tiedostoon,

se ei olekaan sama asia kuin se,
että voit suoltaa
ajatuksen virtsasi
käsin kirjoitettuna ruutupaperille.
Selite: 
No niin se vaan on!
Kategoria: 
 

Kommentit

True.
mutta minkä väristä tuo ajatuksen virtsa on?:)

Minäkii oon monen monta runnoo rustannu ruutupaperille :DDD

Noinhan se on

 

Käyttäjän kaikki runot