Vene

Runoilija Pumperi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.7.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1994

Tein testin: Mikä eläin olet. Siskoni sanoi mursu, tulos oli saimaan-norppa
 

Vene keinuu vain hieman...

..Vene keinuu rauhallisesti,
kun aallot sen laitaan lyö.

Niin rauhaisaa on sen pohjalla kelliä,
kun tehty on päivän työ.

Katoaa veden pieniin pyörteisiin huolet.
Murhe ja tuska ovat tuntemattomia.

Painautuu meren hiekkaista pohjaa vasten ankkuri,
mukanaan elämän kivuliaat nuolet.

Niin hiljaista. Niin kaunista. Niin rauhaisaa.
Ei missään muualla moista kokea saa.

Vene keinuu vain hieman..

Selite: 
Pitää veneistä!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot