Toisin sanoen

Runoilija Pumperi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.7.2016 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.5.1994

Tein testin: Mikä eläin olet. Siskoni sanoi mursu, tulos oli saimaan-norppa
 

Arvoton on arvokasta,
kun sen
pystyy näyttämään oikeasta
näkökulmasta.

Turha on tärkeää,
kun sen
pystyy esittämään oikealla tavalla

Ymmärsikö kukaan, että..

..Ruma on kaunista kun sen pystyy peittämään oikeilla sanoilla?

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot