Vain yksi toive

Runoilija CrimsonStar

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeällä pelkoni taas nousi vuoteestaan, enkä sitä saanut mielestäin, kyynel valui pitkin poskipielen uomia, suolaisena minun kielessäin.

Kyynelvirran keskeltä mä ripsen huomasin, poimin sormin varovasti sen, annoin hetken kuivata ja ilmaan puhalsin, sydämestä päästin toivehen.

Kanna se tunne luokse toisen ihmisen, hänen jota aina rakastan, kerro kuinka unohtanut koskaan sitä en, miten tunsin hänet ihollain.

Ripsen näin mä leijailevan alapuolella, kantaen mun toiveen sisälläin, ymmärsin et’ sinua en enää saavuta, kun sen maahan tipahtavan näin.

Päästin vielä kyyneleen mut löytäny mä en, toista ripseä mun poskellain, saanut toista toivetta mä koskaan enää en, tuuli vei sen yhden ainoan.

Kanna se tunne luokse toisen ihmisen, hänen jota aina rakastan, kerro kuinka unohtanut koskaan sitä en, miten tunsin hänet ihollain.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja sydäntäsärkevää tekstiä. Loppu on erityisen kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot