Näky kadulla

Runoilija t0pi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.4.2023 22:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1990

Tämmönen tavallinen tallaaja :)
 

Toinen ällöttäväksi huuteli.
Kuuntelin. Sitten lähdin.

Ajattelin. mmm.. makeaa.
Niin makeaa, että ihan hymystä halkeaa.

Sellainen höpsöys,
saa minut aivan hölmöksi
Sellainen söpöys,
saa minut kuumaksi.

Nyt vain haaveilen.
Kuvitelmissani suutelen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot