Runoilija petsku

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kello kaksitoista lyö,
on jo kesäinen yötön yö.

Tuuli puita heiluttaa,
ja aallot lyö vastaan rantaan.

On aurinko jo laskenut puiden taa,
ja kuu vuorostaan loistaa saa.

On rannalla mukava tallustaa,
ja katsoa kuuta niin lumoavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
petsku 24.10.2007 0 Runo
petsku Hahmo 24.10.2007 0 Runo
petsku Kaapo 24.10.2007 0 Runo
petsku Tuuli 24.10.2007 0 Runo
petsku Kaipuu 24.10.2007 0 Runo